Vyrážíme!
3. 10. 2021

Vyrážíme!

Je za námi kus společné práce. Čas udělat další krok.

I díky tobě jsme poměrně velká komunita s dobrou základnou členů.

Našim cílem vždy bylo a bude spojovat lidi, sdílet trasy a vytvářet příležitosti pro učení se správnému citu pro řízení.

Pro sezónu 2022 máme v plánu pořádat akce v nové, méně známé lokalitě. První termín bude 18. prosince. Ve správný čas se dozvíš více.

V blízké budoucnosti chceme začít s vývojem webové aplikace, která ti bude usnadňovat cestování po těch nejlepších okreskách naší krásné země. Bude možné v ní pohodlně zadávat i vyhledávat trasy podle určitých specifik tak, aby si každý našel to své. Jak milovníci lesních erzet, tak příznivci hladkého asfaltu. Do začátku sezóny bysme ti chtěli představit první verzi aplikace.

Pokud se ti naše vize líbí a vidíš za názvem okresky.cz něco tvému srdci blízké, máš možnost nás na svém srdci nosit. A nám to bude velikou ctí a potěšením.

S radostí ti představujeme samolepky, přívěsky, trička a mikiny určené pro ty největší nadšence do naší myšlenky spojovat/sdílet/vytvářet.
Všechny materiály a dodavatele jsme pečlivě vybírali. Jejich produkty jsme opravdu dlouhodobě užívali, abysme si byli jistí celkovou kvalitou a výdrží.
Nenabízíme ti běžné zboží ale předměty pro naši podporu. Nekupuješ si textil, ale naše srdečné děkuji a závazek, že tady vždy budeme pro tebe a tu nejlepší autařskou partu!

Za projekt okresky.cz
Tomáš Kurfürst

A člověk, bez kterého by zůstalo jen u snění, muž činu
Patrik Kulíšek